al contingut a la navegació Informació de contacte

On dormir

HOTEL BERTRAN

HOTEL **

Funciona des de 1925, i prengué molta importància, juntament amb d’altres hospederies de la població, durant els dies que es celebrava la desapareguda fira de bestiar de peu rodó, la més important de Catalunya i una de les principals d’Espanya.
Hotel de tracte familiar que consta de 14 habitacions dobles, 4 de triples, 1 de quàdruple i 1 de sèxtuple condicionades amb bany, calefacció, aire condicionat, televisió i bones vistes envers l’embassament de Sant Antoni, la Conca de Tremp i Serra de Salàs.
També compta amb 4 estudis-apartaments totalment equipats.
Té servei de bar i de restaurant.

Raval de la Carretera, 9
Tel. 973 676 100
Fax. 973 676 100
http://www.hotelbertran.eu/ca
info@hotelbertran.eu

hotel-bertan.jpg

ALBERG LA SOLANA 

ALBERG
Finca rústica habilitada com a alberg situada a la zona de Capdevila, la part més elevada del poble.  Té una capacitat per 70 places, 4 d’elles habilitades per a minusvàlids. Tots els dormitoris són de 4 places amb bany complet. Ofereix servei de cuina i neteja, pensió completa o mitja pensió, depenent de les necessitats de cadascú. Totes les estances tenen calefacció. A més l’establiment disposa de llar de foc, sales d’activitats, biblioteca, piscina i 2 hectàrees d’esplanades. Servei d'orientació i organització d'activitats.

Pl. Capdevila, 2
Tel. 973 676 165 / Mòb. 609 78 78 00
http://www.alberglasolana.cat/
info@alberglasolana.cat

alberg-la-solana.jpg